Den lilla tänkvärda,

På väg hem åkte vi förbi en reklamskylt stor som fan idag. Reklam för den nya filmen "Horton" tror jag.
På skylten var det såklart en bild på dom som spelar (den är animerad, men ni fattar) och så en megatext som täckte halva affischen.
"FRÅN SKAPARNA AV ICE AGE!"

Vadå, är filmen i sig så dålig att man måste locka med andra filmer?
Det är ju som om filmproducenten skulle säga "Amen du vet, den här filmen är ingenting att hänga i julgranen men den förra filmen dom gjorde var jättebra, jag lovar!"

Tänk dig en läkare som ska operera dig säga att han idag är skakig i handen och antagligen kommer råka punktera en lunga eller nåt.
Men oroa dig inte, sist han opererade gick det jättebra.

//Vendela Maria

Dagens lilla tänkvärda,

Jag och Gina satt och snackade idag (inatt) och vi kam till slut fram till, inte precis ovanligt, killar och sånt. Jag frågade henne vad det klockrenaste svaret vore om ens pojkvän frågar hur många man gjort det med och man vore oskuld.
"Man kan ju inte precis säga: 1 person" sa jag, "då hörs det ju att man ljuger".
"Men man kan ju alltid säga att man gjort det två gånger, första gången aspackad och andra gången med en tjej!" Tada!
Så vi kom fram till att om man säger så så har man egentligen inte gjort det någon gång. Och då ljuger man ju egentligen inte heller. Dagens lilla tankvärda, varsågod!
xoxo,
Vendela
(okej, det där var ett skämt)

Jag och mina förbannade nattinlägg,

(smygreklam)
Jag har äntligen tagit steget mot en bättre värld!
Jag har med andra ord blivit medlem på en fantastisk hemsida där man får gratis grejer. Ska få en digitalkamera och presentkort hemskickat.. Det är på www.gratisgen.se och om du vill registrera dig så GLÖM INTE att skriva in koden 87805 i fältet för vem som bjöd in dig. Ni förstår, bjuder jag in 7 stycken så får jag en grej. Bjuder jag in 13 till får jag en till grej, SJUKT! Okej nu får jag nog ta det lite lugnt här. Bli medlem nu idag, det finns massor att välja på bla. en iPod.

(smygreklam slut)
Jag ringde min poetiska vän Claudia kl. 00.00 inatt och bad henne bli medlem för att åtminstone lyckas bjuda in en. Så mitt i natten tvingades hon bli medlem på en jävla bluff-sida bara för att jag fått för mig nåt knäppt igen. Stackars kvinna ställde ju så klart upp också.
Vad har mer hänt idag (inte för att ni skulle bry er, men ändå.) ?
Jag har varit med Linds och spelat alla slags PS-spel som Guitar Hero 3, skitkul om jag får säga det själv. Personligen kan jag knappt hålla i gitarren utan att den ger ifrån sig ett öronbedövande gnissel. Jag är ju inte så musikalisk, tyvärr. Sov så gott //Vendela



Jag och Linda genom.. tiderna? Knappt ett år har vi känt varandra i alla fall och jag förstår inte hur hon står ut med mig, jag är nog den i särklass sämsta vän ever. Hehe.
Kameran här är snart min! Observera att det är 12 megapixel, det kallar jag skarpt. Oj där kom ett litet ordfynd också, hoppsan!
Bilden i mitten är riktigt gammal, från sjuan.





Uppdatering: observera att jag var dum nog att gå på det där med gratisgen.se, med vad annat kunde man förvänta sig av mig?

Älskling, ska vi ta med barnet till maskeraden?

image3
Hihi, kunde inte sluta skratta :D

Självklar vinnare,

Idag var jag inne på bloggen "Kenzas blogg". Detta bloggfenomen (?) hade startat en tävling där man kunde vinna en skinnjacka (vilket fenomen!) . Du skulle svara på en fråga och skriva en motivering till varför just du skulle vinna en skinnjacka. Jag gick in och tittade på motiveringarna och visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Det var ungefär 5000 bidrag och man kan säga att 99% var så dåligt att jag fick depressionsångest och smällde av. Det fanns lite olika varianter på bidragen, här var det vanligaste:

"Hejsan hoppsaaan, jag är en fattig student. Jag har inga pengar kvaar och har aldriiig haft en skinnjackaaa, jag borde vinna för att jag väääärkligen skulle vilja ha eeeen. Jag är åcksåå fembarns-mamma och skulle vääärkligen vilja ha något annat som inte är från myrornaaaaaaaa. Sneeellaaaaaaaaa!"

Sen fanns det den här typen:

"Jag rimmar och stimmar och vill ha en skinnjacka för att jag är i en svacka. På ett soligt bad med varm choklad ska jag bära denna skinnpaj i maj i dimma för jag kan rimma!"

Eller inte.
Vissa skrev också såhär:

"Heeeej KENZA!!!!!!<333333 Jag skulle vilja ha en skinnJACKA för att min blev snodd förra sommaren!!!!!!!!! Jävla idioter!!!!!!! AARRRGGHHH!!!!!!!!!!!!! Jag har redan en skinnjacka men den är för bruun!!!!!!!!! Eller för blåå!!!!!!!! Eller nån annan jävla fäärg!!!!!!!!!! JAG ÄR SNYGGAST I DEN SÅ JAG SKAA VINNAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LOVE YA KENZAAA<3333!!"

Men dom texterna som jag tyckte var intressantast var nog:

"Hej Kenza. Jag skulle gärna vilja ha en skinnjacka i storleken XS för att min mamma ligger på sjukhuset och är döende. I cancer *snyft*. Låt mig vinna den här jackan, det skulle vara ett ljus i mitt kompakta mörker. Jag vill ta livet av mig om du inte skickar den till mig. Ps. Jag gråter nu."

Jag blir bara så jävla arg när någon utnyttjar en så hemsk sjukdom som cancer för att vinna en skinnjacka! För att försöka hålla klassen uppe i denna tävling så bidrog jag också med en motivering som kan ses på hemsidan. Här den i alla fall för er som inte orkar bläddra igenom 5000 olika bidrag i jakt på mitt. Latmaskar :P :

"Jofama grundades 1926. Jag vill vinna skinnjackan för att det är synd om mig för jag har kolera och ögoninflammation, polio och är halt på ena benet. Så, låt mig vinna den förbannade skinnjackan.//Vendela
Jag skulle vilja ha den svarta i storlek S!"

Ja, men vadå? Jag tycker att den är jätteseriös och jag tror att jag kommer vinna skinnjackan. För den speglar ju min hypokondriska sida också, hehe. Nej nu handlar det för mycket om sjukdomar i min blogg! Fy skäms Vendela! Hur som helst så får ni ha det bra.


Jag vann inte skinnjacks-jäveln, men det gjorde en annan tjej som också rört ihop en riktig snyftarhistoria. "Åh, jag har kämpat mot anorexian i flera år, men det går bara utför". Jaha, och varför bad hon då om en skinnjacka i storlek M? Ibland förundras jag över svenska folkets dumhet. Jaja, godnatt //Den dålige förloraren

 


Please Samara, don't eat me,

Jag tror att det är fel på mig! Haha och det upptäckte jag nu.
Nej, nu ska jag faktiskt ta och vara lite seriös här. Ungefär varje natt så vaknar jag prick klockan 00.00 och får kalla kårar.
Jag får typ för mig att Samara i "The Ring"-filmerna ska komma och koka mig i hönsbuljong, sen äta upp mig.

Ligger och är svinrädd tills 00.01, då jag äntligen kan somna om. Jag är verkligen rädd, så som man kände sig när man som småbarn(?) vaknade i sin säng och skulle smyga genom den mörka korridoren för att komma fram till mammas och pappas sovrum. Kanske fått men för livet?

285457-1

Så rädd är jag

RSS 2.0