Julen är här,

Idag var allt skit, bloggade inte. Som ni nog ser.
Nej nu får jag ta och rycka upp mig när det är julafton och allt, fira den där förbannade, meningslösa bebisens födelse och kränga aladdinpraliner. Snarka mig igenom Kalle Ankas jävla julafton.
Och i bakgrunden hörs Carolas julhits.
Ska krypa ner i den "åh så sköna" soffjäveln och drömma lite, sen blir det julmorgons-bloggande från min sida. Nej fan, positiva vibbar tack. Imorgon ska jag inte deprimera mig.

God jul för i helvete.

Julklapppsrim-fjärilssim,

Jag håller på att klura på ett julklappsrim till en cellulitkräm.

"När man ser dina bara ben, är det som Adam Alsing naken på scen"

Eller inte..

Han vill ha kocken naken,

Pappa är det enda som kan få mig på bra humör i såna här vidrigt tråkiga tider. Han dunsade ner i soffan och vi glodde lite på "Den nakna kocken".

Du, den där Jamie Oliver.
Mm.
Han verkar vara en sån där trevlig kille.
Mm.
En sån som man skulle vilja ta hem och ha mysigt med!
Va?!

En mördarblick från Julia på andra sidan rummet, pappa sänkte rösten och mumlade att det var inte så jag menade.

En tänkvärd,

Mitt uppe i min bittra levnadsstil idag så kom jag att tänka på hur meningslöst golf är.

Det består, precis som i alla andra sporter, av en jävla massa gräs, boll och klubba. Dock går det lika snabbt som en snigel i difus, det HÄNDER ingenting och inte fan tänker jag rulla på den förbannade klubbsäcken över halva golf-Sverige. Men jag kan förstå er golfare, härligt att njuta lite av solen och slå på lite bollar. Det kan ju vara mysigt att njuta av frisk luft i lugn och ro.
Vad i helvete är då meningen med att titta på golf på teve?

Men så är ju också det mesta rätt meningslöst idag.


Sluta hångla,

Ja, nu är jag tillbaka. Sur som in i helvete också.

De tre kommande veckorna ska tillbringas utan pojkvän och därför tyckte gud att det var tid att irritera mig till bristningsgränsen. Jag vaknar, miserabel och jävligt irriterad på att soffan är knölig och min rygg värker också. Julia och pappa går runt och gullar, de kan ju bara gå och köra upp sin tvåsamhet i röven.
Somnar om.

Vaknar nu av att min plastsyster och hennes pojkvän springer runt i lägenheten och äter upp varandra som om det här var den sista stunden på jorden och det låg en tickande bomb under soffmadrassen. Förresten känns det så, knöliga soffjävel.
Jag känner efter och upptäcker att det var en Riesen-påse.
Glider in i sömn och drömmer om att jag är i London.

Mobilen ringer, jag förbannar den idioten som förstör min sömn och svarar med en så tydlig jag-förbannar-dig-för-att-du-ringde-så-sinnessjukt-tidigt-ton som möjligt.

Hej.
Hej, det är mamma!
Hej.
Åh, saknar dig gumman. Vi är på systembolaget och köper chokladglögg och *pusspuss slurp puss* ååh, Johan då. *pusselipuss sluuuuurp*

*klick*

Om alla bara kunde sluta hångla så vore livet så jävla mycket bättre.
För mig, åtminstone.

RSS 2.0